Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:


Bezig met laden...
Wolpakket wolken polswarmers of wanten
1 streng shetlandwol met patroon voor het breien van een paar polswarmers of een paar wanten in ajourtechniek
7,25 incl. btw

Woolsofholland Originals heeft de mooiste wolpakketten voor je klaar staan. Ieder wolpakket bevat een patroon en de juiste hoeveelheid garen om dit patroont te maken 

Wolpakketten ontwerp 

Op zoek naar een babytruitje, sjaal, muts of gewoon leuke eiwarmers? We hebben het allemaal. Klik op de productpagina voor meer informatie per pakket! 

Wolpakketen met de mooiste garen van nederlandse wol 

Ieder patroon is gematcht aan de juiste garen waardoor het patroon volledig tot zijn recht komt. Niet zeker of de garen precies zijn wat je wilt? Neem dan even contact op, dan gaan we samen op zoek naar de perfecte match! 

Wolpakket kopen?

Onze wolpakketten zijn ook te bewonderen in onze boerderijwinkel aan De Omloop 10 in Haarsteeg. Je bent van harte welkom op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 13-16 uur. We vinden het fijn als je van te voeren even belt, dan hebben we alle tijd voor je.

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte wanneer we weer open gaan en op welke wolevenementen we aanwezig zijn. Kijk ook in onze agenda.


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies