Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Patronen / Baby / Babyvestjes en babytruitjes

Patronen voor babyvestjes

Het breien of haken van een babyvestje is één van de leukste dingen om te doen. Het is redelijk snel klaar. Leuk om te doen als je zwanger bent of als je iemand een heel persoonlijk kraamkadootje wilt geven.

Garens van duurzame nederlandse wol voor zachte babyvestjes

Onze garens zijn heel geschikt voor het breien van babytruitjes. Ze zijn namelijk zacht en sterk. Je krijgt dus een heerlijk zacht vestje wat echt nog wel even mee kan. Daarnaast zijn onze garen vrij van chemicaliën en komen ze puur uit de Nederlandse natuur. Wat wil je nog meer voor een baby? 

Direct de garen en het patroon gezamelijk kopen? Neem dan even een kijkje bij onze wolpakketten

Patronen voor babyvestjes in alle maten

Wij hebben patronen voor babyvestjes in alle maten: van 0 maanden tot 2 jaar, maat 62 tot en met 86. Weet je niet zeker welke maat je nodig hebt? Je kunt altijd even contact opnemen, we helpen je graag verder!


Breipatronen voor verschillende niveau's

Er zijn breipatronen in verschillende moeilijkheidsgraden: van zeer eenvoudig (5 rechte lapjes breien) tot voor de ervaren breister (top down breien). Voor alle patronen geldt: kom je er niet uit, dan mag je ons altijd bellen. We helpen je graag verder.

Heb je weinig tijd en wil je toch een leuk kraamkadootje: kijk dan even bij De Breisterren. Zij hebben een aantal van deze vestjes voor je gebreid. 


 


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies