Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
sokkenboekje
Patronenboekje met basispatronen voor babysokjes, kindersokken, volwassensokken, wikkelsok en de kersenbloesemsok
10,00 incl. btw

Ontwerpen van Breipatronen

Woolsofholland Originals produceert verschillende garens van verschillende wolsoorten van schapen, geiten en alpaca's die in Nederland gehouden worden. Om daar leuk mee aan de slag te kunnen gaan maken wij voor onze garens ook eigen patronen en modellen. Deze patronen zijn gratis bij aankoop van onze wol.

Breipatronen en haakpatronen voor verschillende niveaus

Niet iedereen heeft evenveel ervaring in breien of haken. Daarom ontwerpen wij patronen voor verschillende niveaus. Er zijn eenvoudige patronen, waarvoor je maar een paar steken hoeft te kennen en waarvan het ontwerp eenvoudig van opzet is. Er zijn ook patronen, die een flinke uitdaging vormen zoals de bloesemsokken en de brioche patronen.

Breipatronen kopen?

Al onze brei- en haakpatronen zijn te koop. Ze zijn gratis bij aankoop van garen. In de winkel geven we je graag persoonlijk advies. Maak daarvoor wel even een afspraak, want we kunnen op dit moment maar twee klanten tegelijk ontvangen. 06-54271991. Je kunt ook langskomen als je vragen hebt over een patroon. Wij helpen je graag verder.


Over ons

Wij zijn Peter en Saskia. Samen zorgen wij voor een kudde van 180 shetlandschapen, leicesterlongwools, kempisch heidenschapen en Agorageiten. Meer weten? We vertellen je alles op onze duurzaamheidpagina

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies