Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00

Ontwerpen van Breipatronen

Woolsofholland Originals produceert verschillende garens van verschillende wolsoorten van schapen, geiten en alpaca's die in Nederland gehouden worden. Om daar leuk mee aan de slag te kunnen gaan maken wij voor onze garens ook eigen patronen en modellen. Deze patronen zijn gratis bij aankoop van onze wol.

Breipatronen en haakpatronen voor verschillende niveaus

Niet iedereen heeft evenveel ervaring in breien of haken. Daarom ontwerpen wij patronen voor verschillende niveaus. Er zijn eenvoudige patronen, waarvoor je maar een paar steken hoeft te kennen en waarvan het ontwerp eenvoudig van opzet is. Er zijn ook patronen, die een flinke uitdaging vormen zoals de bloesemsokken en de brioche patronen.

Breipatronen kopen?

Al onze brei- en haakpatronen zijn te koop. Ze zijn gratis bij aankoop van garen. In de winkel geven we je graag persoonlijk advies. Maak daarvoor wel even een afspraak, want we kunnen op dit moment maar twee klanten tegelijk ontvangen. 06-54271991. Je kunt ook langskomen als je vragen hebt over een patroon. Wij helpen je graag verder.


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies