Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Patronen / Sjaals
Weergave:


Bezig met laden...
Patroon voor kol in honinggraatsteek
Eenvoudige kol in honingraatsteek van onze 3-draads shetlandwol
5,00 incl. btw

Onze patronen voor sjaals ontwerpen we op functionaliteit en ze moeten er mooi uitzien. Een sjaal is een belangrijke accessoire van je oufit. Hij moet warm en zacht zijn maar ook bijzonder. Zeker als je hem zelf breit of haakt. Wij maken onze ontwerpen van shetlandwol, alpacawol en mengsels hiervan. Deze garens staan voor zachtheid en geen kriebel. De ontwerpen preken voor zich zelf.
Er zijn eenvoudige ontwerpen en ontwerpen voor de ervaren breister. En als je er niet uitkomt willen we je graag helpen.


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies