Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
Patronen / Baby

Patronen voor de baby


Breien of haken voor de baby is erg euk om te doen. Het zijn vaak kleine projectjes, die ook redelijk snel klaar zijn. Leuk als voorbereiding op de komst van je eigen kindje. Maar ook leuk om te geven. Zeker is deze tijd is het leuk om een mutsje, vestje, truitje of een paar sokjes te sturen, als je zelf niet op kraamvisite kan. Het kraamkadootje komt dan over de post.
Wij hebben patronen in verschillende maten. Voor just born, maat 62 tot maat 80.
 

Ontwerpen voor verschillende niveaus


Onze ontwerpen zijn voor verschillende niveaus en ervaring in het breien. Van eenvoudig tot echte uitdagingen. Wij ontwerpen de patronen bij onze garens. De patroontjes kun je kopen, maar ze zijn gratis bij aankoop van garen.

 

Persoonlijk advies


Je kunt de patronen kopen of onze site, maar je kunt ook langskomen in de winkel. Dan geven we je persoonlijk advies. Maak hiervoor wel een afspraak: onze winkel is maar klein, we kunnen op dit moment maar één klant tegelijk helpen. 06-54271991. Ook als je vragen hebt over het patroon, helpen we je graag verder. Aarzel niet om hierover contact op te nemen.
 


Kraamkadootje versturen?


Geen tijd om iets te breien of te haken, en toch een kraamkadootje sturen? Laat het ons weten. De Breisterren maken het graag voor jou. Wij versturen het in een leuk klein doosje dat door de brievenbus kan.


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.