Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00


eerlijke babykleding van zorgvuldig geproduceerde wollen garens


Weergave:
 


Bezig met laden...
babyvestje shetlandwol roze
Babyvestje gebreid van shetlandwol
29,95 incl. btw

Wij besteden alle aandacht aan de productie van onze garens.

De schapen lopen zo veel als mogelijk buiten. Alleen tijdens als ze lammetjes krijgen staan ze binnen. Ze krijgen alleen noodzakelijke medicijnen. Ze lopen op percelen, die niet geschikt zijn voor landbouwproductie. Ze worden geschoren door een schaapscheerder die de schapen liefdevol behandeld en zorgt dat de schapen geen stress ervaren.

Vervolgens zoeken we de wol uit op kleur. De wol wordt gesponnen in West-Europa, zodat de wol zo weinig mogelijk km's maakt en CO2 uitstoot.

Tot slot verven we de garens zelf met plantaardige verfstoffen of voedingsverf.

Het ontwerp van de patronen voor de kleding van My Little Flock Fashion maken we zelf, geïnspireerd op onze garens. De modellen worden gebreid of gehaakt door De Breisterren in Eindhoven, een project ter voorkoming van eenzaamheid onder senioren. Je kunt de kleertjes ook zelf maken. Kijk hiervoor onder patronen en/of wolpakketten..

My little flock is een merk van Wools of Holland Originals.


Over ons

Wij zijn Peter en Saskia. Samen zorgen wij voor een kudde van 180 shetlandschapen, leicesterlongwools, kempisch heidenschapen en Agorageiten. Meer weten? We vertellen je alles op onze duurzaamheidpagina

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies