Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
                           Gebreid en gehaakt met liefde voor jou!


Weergave:
 


Bezig met laden...
babydekentje
Babydekentje van shetlandwol gebreid door de breisterren
77,50 incl. btw
eierwarmer kip 2 stuks
eierwarmer kipjes 2 stuks gehaakt door de Breisterren
9,95 incl. btw
gebreide sokken maat 40-41
Handgebreide sokken van Nederlandse wol uit Brabant. Gebreid door De Breisterren in Eindhoven
19,95 incl. btw
Gehaakte muts
Gehaakte muts van Shetlandwol Model Bossche Bol
19,95 incl. btw
sokken maat 38-39
sokken van Kempenwol gebreid door De Breisterren, zonder kunstoffen. versterkt met Zeewier
19,95 incl. btw

Project voorkomt eenzaamheid onder ouderen
Soms worden mensen eenzaam oud. Dat komt bijvoorbeeld doordat de patner is overleden, de kinderen zijn druk met gezin en werk, wonen soms ver weg. En als je oud wordt, kan het ook eenzaam worden omdat vrienden, kennissen en buren van jouw eigen leeftijd overlijden. Dan kan het heel stil worden om je heen. Het project "Breisterren" brengt dames bij elkaar, die van handwerken houden. Zij gebruiken daarvoor de wol en de patronen van Woolsofholland Originals. Ze komen eens in de week bij elkaar om te handwerken, ervaringen uit te wisselen en voor de gezelligheid.

Kadootje met een verhaal
De producten worden verkocht tegen materiaalkosten en een bijdragen van €5,- voor het project. Van dat geld wordt de huur van de ruimte betaald waar ze bijeen komen, de thee, koffie en iets lekkers. En soms gaan ze samen gezellig uit.
Zoek je een kadootje met een leuk verhaal, kijk dan even rond op deze pagina. In onze winkel ligt nog meer. We kunnen ook kadootjes versturen met een persoonlijke boodschap van jou.
De dames vinden het ook leuk om op verzoek iets voor jou te breien, denk daarbij aan sokken, vest of trui, sjaal of muts. Als je dat wil, stuur dan even een mailtje naar info@woolsofhollandwinkel.com.

Meedoen?
Er is een groep Breisterren in Eindhoven, die komen op dinsdagmiddag bij elkaar in het Ontmoet&Groet centrum onder de flat Jongemastate in de buurt van het Kastelenplein. In januari hopen we een groep op te starten op onze boerderij in Haarsteeg.


Over schapen en wol

Het bedrijf Uilenstad Wol&Schapen heeft een kudde shetlandschapen, die verzorgd worden door Saskia Duives-Cahuzak. De shetlandwol wordt gesponnen bij Sauerlandwollen in Hallenberg Duitsland. Het is één van de garens die uitgebracht worden onder het merk Woolsofholland Originals.

De Alpacawol komt van het bedrijf Alpaca’s of the Low Lands.

De Kempenwol wordt verzameld bij de kuddes in de Brabantse natuur en uit duinen van Noord-Holland.

De garens en de patronen kun je vinden op in onze webshop.

Het bedrijf is gevestigd aan De Omloop 10, 5254TJ in Haarsteeg. Hier is ook een boerderijwinkel, waarin je alle garens kunt zien en voelen. Hier geven we ook cursussen en workshops.

Af en toe verschijnt er een nieuwsbrief. Je kunt je daarvoor aanmelden via het kader onder op de pagina van de webshop

De Breisterren breien en haken sjaals, wanten, mutsen en handschoenen. Je kunt hun producten vinden via de website van de Breisterren

Het bedrijf wordt ondersteund door een grote groep helpers en vrijwilligers. Vind je het leuk om te werken met schapen, wol of verfplanten: bel ons om een afspraak te maken. Dan kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn. 

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies