Duurzame wol uit Nederland met liefde voor de natuur
0
Winkelwagen
€ 0,00
                           Gebreid en gehaakt met liefde voor jou!


Weergave:
 


Bezig met laden...
beanie en kol van shetlandwol
gehaakte beanie en gebreide kol van shetlandwol van eigen kudde. Beperkt beschikbaar in roomwit, onbeperkt in de andere natuurlijke kleuren, zoals grijs
25,00 incl. btw
eierwarmer kip 2 stuks
eierwarmer kipjes 2 stuks gehaakt door de Breisterren
9,95 incl. btw
shetlandvest met rondepas
Vest met ronde pas gebreid van shetlandwol in natuurlijke kleuren en van shetlandwol handgeverfd met walnootbolsters.
135,00 incl. btw
slankmakend vest van wol van shetlandschaap
slankmakend vrouwelijk vest door slimme ploiien. Handgebreid van onze Shetlandwol in natuurlijke kleuren
125,00 incl. btw
vest Fair Isle
Mouwloos vesr van Shetlandwol gebreid in Fair Isle patroon
95,00 incl. btw
zigzagsjaal alpaca blauw-grijs
sjaal van NL-alpaca, 25cm x 160cm, blauw-grijs, gebreid door de Breisterren uit Eindhoven, heerlijk zacht
55,00 incl. btw

Project voorkomt eenzaamheid onder ouderen
Soms worden mensen eenzaam oud. Dat komt bijvoorbeeld doordat de patner is overleden, de kinderen zijn druk met gezin en werk, wonen soms ver weg. En als je oud wordt, kan het ook eenzaam worden omdat vrienden, kennissen en buren van jouw eigen leeftijd overlijden. Dan kan het heel stil worden om je heen. Het project "Breisterren" brengt dames bij elkaar, die van handwerken houden. Zij gebruiken daarvoor de wol en de patronen van Woolsofholland Originals. Ze komen eens in de week bij elkaar om te handwerken, ervaringen uit te wisselen en voor de gezelligheid.

Kadootje met een verhaal
De producten worden verkocht tegen materiaalkosten en een bijdragen van €5,- voor het project. Van dat geld wordt de huur van de ruimte betaald waar ze bijeen komen, de thee, koffie en iets lekkers. En soms gaan ze samen gezellig uit.
Zoek je een kadootje met een leuk verhaal, kijk dan even rond op deze pagina. In onze winkel ligt nog meer. We kunnen ook kadootjes versturen met een persoonlijke boodschap van jou.
De dames vinden het ook leuk om op verzoek iets voor jou te breien, denk daarbij aan sokken, vest of trui, sjaal of muts. Als je dat wil, stuur dan even een mailtje naar info@woolsofhollandwinkel.com.

Meedoen?
Er is een groep Breisterren in Eindhoven, die komen op dinsdagmiddag bij elkaar in het Ontmoet&Groet centrum onder de flat Jongemastate in de buurt van het Kastelenplein. In januari hopen we een groep op te starten op onze boerderij in Haarsteeg.


Over ons

Wij zijn Peter en Saskia. Samen zorgen wij voor een kudde van 180 shetlandschapen, leicesterlongwools, kempisch heidenschapen en Agorageiten. Meer weten? We vertellen je alles op onze duurzaamheidpagina

Contact

Wil je graat iets kwijt over onze wol, of heb je gewoon een vraag? Je kunt ons altijd bereiken via info@woolsofhollandwinkel.com

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies